X
HOME
ORGANISATIE
DIENSTEN
ACTUEEL
DOWNLOADS
CONTACT

SALARISADMINISTRATIE
FINANCIËLE ADMINISTRATIE
    Privacy statement
Leveringsvoorwaarden
Disclaimer

Organisatie

Blank & Partners is opgericht door mr Jos Blank RB. Jos heeft ruim 30 jaar ervaring als fiscalist, en heeft zijn activiteiten voornamelijk gericht op het opbouwen van de MKB-praktijk.

 

Inmiddels is sprake van een organisatie waarbij het merendeel van de medewerkers al zeer lang werkzaam is bij Blank & Partners, zodat ruime ervaring op de verschillende vakgebieden aanwezig is en u bovendien niet regelmatig met nieuwe aanspreekpunten te maken krijgt.

Het gevarieerde cliëntenpakket bestaat deels uit artiesten en ondernemingen actief in de entertainmentbranche. Verder behoren daartoe onder meer zakelijke dienstverleners van allerlei aard, (groot-)handelsbedrijven, horecabedrijven, goede doelen organisaties, ZZP-ers en particulieren.

 

Hoe geven wij invulling aan het partnership van onze cliënten:

  • Betrokkenheid en persoonlijke aandacht.
  • Meedenken met de ondernemer en behulpzaam zijn om de   ondernemingsdoelstellingen te realiseren om zo tot een gezonde en optimale bedrijfsvoering te komen, respectievelijk in stand te houden.
  • Eén aanspreekpunt vanuit onze organisatie met u als ondernemer, waardoor er sprake is van korte communicatielijnen.
  • Niet alleen contact bij het bespreken van de jaarrekening, maar nadrukkelijk ook tussentijds overleg zodat daadwerkelijk de klankbordfunctie voor u als ondernemer wordt ingevuld.
  • Het hanteren van een optimale prijs-prestatieverhouding die past bij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.
  • Om deze doelstellingen te kunnen realiseren moet onze organisatie groot genoeg zijn om de brede dienstverlening te kunnen invullen en waar te maken, maar niet te groot zodat het ten koste gaat van de persoonlijke aandacht voor onze cliënten.